Can Yaman se bucură de atenția primită în afara Turciei. Este judecat de presa locală de fiecare dată când revine în țara natală

Publicat pe 08.04.2024 la 14:33 Actualizat pe 08.04.2024 la 15:27

Can Yaman continuă să se bucure de faimă în afara Turciei și să-și dezvolte astfel proiectele profesionale. Cu toate acestea, este judecat de presa din țara natală cu fiecare ocazie.

actor cu cămașă albă și păr lung, desprins

Can Yaman se bucură de atenția primită în afara Turciei

Profimedia Images

Faimosul Can Yaman întâlnește o atitudine defensivă a presei din Turcia de fiecare dată când revine în țara natală. Născut pe 8 noiembrie 1989 în Suadiye, a demonstrat că își merită locul în cele mai renumite topuri datorită muncii depuse pe micile ecrane. Printre serialele care l-au făcut celebru se numără Mr. Wrong, Vis de iubire și în pezent Viola Come il mare, proiect realizat în Italia.

Can Yaman se bucură de atenția primită în afara Turciei

Atunci când aruncăm o privire de ansamblu asupra dezvoltării profesionale a lui Can Yaman, observăm cu ușurință faptul că acesta nu rămâne neobservat în fața fanilor. A primit atenția cuvenită în Brazilia, țară pe care a vizitat-o recent. La aeroport a fost primit de către fani într-un mod cu adevărat impresionant.

Urmărește Mr. Wrong, sâmbătă la 22.15, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Călătoria sa a însemnat o oportunitate de a-și face cunoscută organizația de ajutorare a copiilor și astfel, popularitatea sa a crescut încă o dată. Cu toate acestea, în țara natală nu se vorbește despre efectele pozitive pe care Can Yaman le-a avut asupra fanilor de pretutindeni, arată seriesturkish.com.

Citește și: Can Yaman vs. Halil Ibrahim Ceyhan. Care dintre actori deține cei mai mulți fani în mediul online

Cu toate acestea, fanii au experimentat vizita sa cu interacțiuni puternice în social media. Pe lângă faptul că a devenit evident că este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, a continuat să aibă o comunicare eficientă cu doamnele care au venit să-l vadă pe starul de 34 de ani în carne și oase. De asemenea, astăzi se observă cu ușurință faptul că activitățile sale profesionale din străinătate au adus un plus de valoare în viața sa, cu toate că mulți jurnaliști locali nu observă acest lucru.

Can Yaman se arată de fiecare dată dornic să demonstreze că este pe care să-și formeze o nouă carieră profesională, altfel decât se cunoaștea până în prezent.

Can Yaman va deveni Sandokan. Când încep filmările pentru cea mai nouă producție cu actorul celebru în rol principal

Cu toateă că proiectul Sandokan trebuia să înceapă în 2022, acesta a fost amânat. În schimb, Can Yaman a avut astfel timp să se pregătească din punct de vedere fizic și să demonstreze că doar el poate interpreta acest rol de legendă. Filmările sunt pe cale să înceapă, iar fanii sunt nerăbdători să-și vadă din nou actorul preferat.

Citește și: Atenția pe care Can Yaman a primit-o în Brazilia este o dovadă a popularității sale. Ce ipostaze a publicat actorul în mediul online

Între timp, Can Yaman nu uită de fundația Can Yaman for Children și de obligația pe care o are față de cei mici și fanii care în general îi așteaptă sosirea. Seria Sandokan va fi filmată în limba engleză, fiind cel de-al doilea proiect important al lui Can Yaman în Italia.

Pe lângă faptul că actorul a fost nevoit să-și schimbe dieta, acesta a luat lecții de luptă cu sabia și a avut de asemenea parte și de alte modificări importante. Can Yaman a oferit mai multe detalii într-o postare pe pagina personală de instagram. Tot acolo, Can Yaman și-a anunțat fanii că în curând va putea fi urmărită seria El Turco, pe una dintre platformele de streaming. O fotografie care să evidențieze acest lucru a fost publicată chiar de către fostul partener al frumoasei Diletta Leotta.

În articolul

Can Yaman se bucură de atenția primită în afara Turciei. Este judecat de presa locală de fiecare dată când revine în țara natală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x